30/3/08

Η Έλξη της Τύχης-Εγγυημένη Επιτυχία



Ένα ιδιαίτερα χρηστικό βιβλίο παρουσιάζουμε σήμερα, ευελπιστώντας να βοηθήσουμε τους επισκέπτες μας να προσεγγίσουν την υπέρτατη ευτυχία σύμφωνα με τις οδηγίες του Ιορδάνη Ιορδανίδη. Το έργο του Η Έλξη της Τύχης δεσμεύεται να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στους αναγνώστες- σε βαθμό που ο συγγραφέας να δηλώνει τη δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων σε περίπτωση αποτυχίας. Στις 192 σελίδες του βιβλίου ξεδιπλώνεται η προσωπική φιλοσοφία του συγγραφέα, ενώ σε τακτά διαστήματα παρατίθενται ασκήσεις με παραδείγματα, οι οποίες επιταχύνουν την έλευση της ευτυχίας. Αναδημοσιεύουμε το ξεχωριστό εξώφυλλο του βιβλίου, το οπισθόφυλλο (όπου και το "δικαίωμα επιστροφής χρημάτων"), ένα αυτοβιογραφικό δισέλιδο και μια "άσκηση χαράς" (την οποία όμως δεν συνιστούμε στους αναγνώστες μας. Don't try this at home-που λέγανε παλιά).

Ο δαιμόνιος φίλος Laou εντόπισε το παρόν τεκμήριο και κατόπιν προφορικής εντολής κατέβαλε το τσουχτερό αντίτιμο απόκτησής του-προφανώς διατηρώντας την ελπίδα επιστροφής των χρημάτων του. Οι ευχαριστίες μας είναι δεδομένες.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Axreiodestate Toni Rigatoni,
mias kai tigxanei na gnorizo pos sinistas oligon ti TOURKOSPORO kai tou logou sou, tha perimena perissotero sevasmo pros enan sintrofo, epitixemno (14.000.000 euros) kai diathetonta eparkos megalo 'mitopon' Pontio. Gia na katalavo diladi, eisai 't'emeteron' i oxi telika?
(o apogoiteumenos)
A.Ougos,
p.s. gia na min sou po oti to kolpo me to stilo pianei

Ανώνυμος είπε...

Τώρα δεν έχεις δικαιολογία,
δεν ήξερα, δεν μου είπανε,
δεν μπορούσα...
Άστα όλα πίσω και
δούλεψε με την Έλξη,
η ζωή σου δεν θα ξαναείναι
η ίδια....
πίστεψέ με :-))