2/8/09

Μεγάλα Μέντιουμ - Μεγάλες Ευκαιρίες


Με τη δημοσίευση του παρόντος τεκμηρίου το trompagr επιστρέφει στην τακτική του λειτουργία. Ορισμένοι φίλοι και αναγνώστες απέδωσαν την παρατεταμένη σιωπή στην εξάντληση του αποθέματος τεκμηρίων. Δεν γνωρίζουμε το σκοτεινό κέντρο, που βρίσκεται πίσω από τις διαδόσεις αυτές, αλλά διαβεβαιώνουμε ότι τα αποθέματα τρόμπας παραμένουν σε υψηλά επίπεδα. Επιπλέον, νέοι συνεργάτες έρχονται να ανανεώσουν το υπάρχον επιτελείο του trompagr, συνεισφέροντας την εξεταστική τους ματιά και την ερευνητική τους εμπειρία.

Λαμπρό παράδειγμα αποτελεί ο "ερευνητής Ζήτα", η ταυτότητα του οποίου παραμένει μυστική, ένεκα της θέσης που κατέχει σε κορυφαίο πολιτιστικό ίδρυμα της χώρας. Δημοσιεύουμε το τεκμήριο που μας απέστειλε, καθώς και σύντομη περιγραφή, με την βεβαιότητα ότι εγκαινιάζουμε μια σταθερή συνεργασία. Η τελευταία δημόσια φωτογραφία του "ερευνητή Ζήτα" εμφανίστηκε σε πρόσφατο τεύχος εντύπου αποφοίτων με έδρα την Θεσσαλονίκη. Το στοιχείο αυτό το προσκομίζουμε, προκειμένου να διαψεύσουμε ενδεχόμενη προσπάθεια αμφισβήτησης -με τη μέθοδο της προβοκάτσιας- της ένταξης του "ερευνητή Ζήτα" στην ομάδα του trompagr.

Ακολουθεί το κείμενό του:

"Βρέθηκε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου μου στις 31-7-2009. Ο έμπειρος πνευματιστής (με θαυμαστικό παρακαλώ) έχει την εικοσαετή εμπειρία και λύνει όλα τα σεξουαλικής φύσεως προβλήματα, αισθηματικά και δικαστικά. Ως Bonus υπάρχει και το φυλακτό. Η Αγγλική μετάφραση έχει διαφορές ως προς τη σημασία και τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Σημειώστε ακόμα την ύπαρξη διαφορετικού τηλεφώνου για τους αγγλόφωνους και τους ελληνόφωνους, καθώς και ότι ο αγγλόφωνος δεν χρειάζεται να ρωτήσει σε ποιό πάτωμα βρίσκονται τα γραφεία του μέντιουμ, υπό την προϋπόθεση ότι ξέρει ελληνικά."

Δεν υπάρχουν σχόλια: