5/3/08

Επιστολή που θίγει πολλούς. Ποιός είναι ο γελωτοποιός της Άνθούλας;


Το ζοφερό κλίμα της δημόσιας ζωής είναι ορατό στην επιστολή, που παρουσιάζουμε σήμερα. Ένα ακόμα τεκμήριο προσωπικής αγανάκτησης, το οποίο δεν βρήκε -στο βαθμό που γνωρίζουμε- χώρο δημοσίευσης. Επισημαίνουμε προκαταβολικά τη διαφωνία μας με τους χαρακτηρισμούς που εμπεριέχει η παρούσα επιστολή, επισήμανση αναγκαία στις δύσκολες μέρες που διανύουμε, όπου πληθαίνουν καθημερινά οι κατηγορίες για συκοφαντική δυσφήμιση και εκβιαστικές ιντερνετικές δημοσιεύσεις.

Για μια ακόμα φορά, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στον φίλο και συνεργάτη Laou, ο οποίος μας κοινοποίησε το εν λόγω τεκμήριο. Ακολουθεί η συνοδευτική του επιστολή:

Φίλε Toni Rigatoni,
με ιδιαίτερη χαρά σου παραδίδω σήμερα ένα σπάνιο και αποκαλυπτικό τεκμήριο. Η επισυναπτόμενη επιστολή - λίβελος κατά πολιτικών και άλλων δημοσίων προσώπων είναι απολαυστική στους χαρακτηρισμούς με τους οποίους φιλοδωρεί ο συντάκτης της τους εχθρούς του - εφιστώ όμως την προσοχή γιατί η δημοσιοποίησή της ενδεχομένως να θίξει πρόσωπα. Με κρυφή χαρά ομολογώ ότι το έγγραφο το υπεξαίρεσα σε μια παράτολμη επιχείρηση διάρρηξης προσωπικού αρχείου. Ομολογώ επίσης ότι κίνητρό μου για την απαλλοτρίωση υπήρξε αποκλειστικά η ενημέρωση των εκλεκτών αναγνωστών σου, που όπως διαπιστώνω πληθαίνουν θεαματικά.
Δικός σου, laou

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

@ Άραγε τα "σχετικά" στα οποία παραπέμπει στο κείμενο είναι αποκόμματα από εφημερίδες ή κάτι πιο βαρυσήμαντο; Ναι, το γνωρίζω ότι η ερώτησή μου ταυτίζεται με προτροπή για νέα διάρηξη.
@ πώς θα γίνει να μάθουμε την άποψη του Βοκοτόπουλου για όλα αυτά τα σημαντικά; Θα μπόρεσε να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και να παραβλέψει τον αντιχριστιανισμό του επιστολογράφου; Γιατί όμως απευθύνεται σ' αυτόν ειδικά κι όχι στους άλλους ακαδημαϊκούς; Στο κάτω κάτω την γνωμοδότηση για το βιβλίο της Ρεπούση πρέπει να την είχε γράψει ο Σβολόπουλος.
@ όντως ο Δαυλός έχει χαλάσει, σταμάτησα κι εγώ να τον παίρνω. Έχει αρχίσει να θυμίζει πατριωτική αριστερά