30/3/08

Οι Απόγονοι των Ελλ. Ο Αγώνας Συνεχίζεται...




Η παρούσα δημοσίευση καταδεικνύει τη διαδραστική σχέση της ανατρεπτικής ιδεολογίας γύρω από την ύπαρξη των "Ελλ" και της καλλιτεχνικής έκφρασης. Πρόκειται για ένα μικρού σχήματος περιοδικό το οποίο φιλοξενεί τις περιπέτειες του Γιάννη Θεοδωρίδη-άνευ λοιπών στοιχείων- εναντίον των Σαυροειδών και των Μεταλλαγμένων. Στις 32 συνολικά σελίδες του, ο αναγνώστης εισάγεται στην ιστορία και παρακολουθεί τη δράση μέσα από εκτενή αφηγηματικά κείμενα, τα οποία πλαισιώνονται από ανάλογες εικόνες. Οι τελευταίες σελίδες του περιοδικού είναι αφιερωμένες σε διάφορα επίκαιρα ζητήματα, προδημοσιεύσεις διηγημάτων και ολοσέλιδες φωτογραφίες- του Παύλου Μελά για παράδειγμα. Το μηνιαίο περιοδικό υπόσχεται να παρουσιάσει σε συνέχειες την διαρκή πάλη του Γιάννη Θεοδωρίδη με το κακό σε κείμενα του Ν. Ζώη και σκίτσα του Κ. Φραγκιαδάκη.
Το παρόν τεκμήριο εντοπίστηκε και αποκτήθηκε από τον καλό φίλο και επίτιμο συνεργάτη της σελίδας Νικ. Τσιβ. στην Αθήνα-πόλη γνωστή για τις καλλιτεχνικές και πολιτισμικές αναζητήσεις της νεολαίας της.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καταπολεμώντας τον ηλεκτρονικό σκοταδισμό που έχει απλωθεί πάνω από την Μεγίστη των ΕΛ φυλή παραθέτω το εο εξής link: http://www.tometeorovimatoupelasgou.blogspot.com/

Αποκαλύπτει την αρχέγονη αντιμαχία των ΕΛ με άλλες φυλές καθώς επίσης και γλωσσικά δείγματα Πρωτογλώσσας.